120гр. Панирани Пилешки Гърди

10-12 мин
6-8 мин
2-3 мин
---
Алергени: Глутен
Нетно Тегло/опаковка: 2 кг. , 2.5кг.
Нетно тегло/кашон: 10кг.
Тегло/Единица: 120гр. , 140гр.
Назад